Betaling av ladestrøm er kostnadsfritt og enkelt med ZAPTEC

mai 3, 2019 | Betalingsløsninger, Elbillading

KOSTNADSFRI BETALINGSTJENESTE

Borettslag og sameier kan kostnadsfritt og enkelt hente ut ladehistorikk fra ZAPTEC Portal og fakturere den enkelte beboer som har brukt strøm til å lade elbilen. Dette er enkleste og rimeligste løsning for rettferdig fordeling av strømforbruket.

For borettslag og sameier som ønsker å automatisere betaling av ladestrøm til den enkelte beboer kan samarbeidspartnere til ZAPTEC kontaktes: Easypark, Charge365, Fortum, Cloudcharge og SmartCharge. Disse samarbeidspartnerne anvender ladehistorikk fra ZAPTEC Portal kostnadsfritt. Samarbeidspartnerne setter sine priser selv og tilbyr borettslag og sameier enkle og automatiserte betalingstjenester for ladestrøm.

 

3 * MER STRØM OG 3 * RASKERE LADING

ZAPTEC ladesystemer vil alltid være kostnadsfritt i bruk for anleggseier. Som Zaptec kunde vil du alltid nyte godt av last- og fasebalansering som på en effektiv måte sørger for å utnytte mest mulig av den tilgjengelige strømkapasiteten, uten å skjevlaste strømnettet. ZAPTEC ladesystemer gir med fasebalansering inntil 3 ganger så mye strøm og 3 ganger så rask lading som ladesystemer uten fasebalansering.

FÅ TILBUD PÅ LADELØSNING

kontakt ossfinn forhandler

Previous

Next

Pin It on Pinterest

Share This