Betaling av ladestrøm er kostnadsfritt og enkelt med ZAPTEC

mai 3, 2019 | 2019, Betalingsløsninger, Elbillading

KOSTNADSFRI BETALINGSTJENESTE

Borettslag og sameier kan kostnadsfritt og enkelt hente ut ladehistorikk fra ZAPTEC-portalen og fakturere hver enkelt beboer som har brukt strøm til å lade en elbil. Dette er den enkleste og rimeligste løsningen for rettferdig fordeling av strømforbruket.

Borettslag og sameier som ønsker å automatisere betaling av ladestrøm til den enkelte beboeren, kan kontakte samarbeidspartnerne til ZAPTEC: EasyPark, Charge365, Fortum, Smartly og SmartCharge. Disse samarbeidspartnerne anvender ladehistorikk fra ZAPTEC-portalen kostnadsfritt. De setter selv prisene sine og tilbyr borettslag og sameier enkle og automatiserte betalingstjenester for ladestrøm.

3 GANGER MER STRØM OG 3 GANGER RASKERE LADING

ZAPTECs ladesystemer vil alltid være kostnadsfrie i bruk for anleggseier. Som ZAPTEC-kunde vil du alltid nyte godt av last- og fasebalansering som på en effektiv måte utnytter mest mulig av den tilgjengelige strømkapasiteten uten å skjevlaste strømnettet. ZAPTECs ladesystemer gir med fasebalansering inntil tre ganger så mye strøm og tre ganger så rask lading som ladesystemer uten fasebalansering.

 

 

 

FÅ TILBUD PÅ ELBILLADING

Eie ladestasjonLeie ladestasjon