Bergen Kommune legger til rette for elbillading

Bergen Kommune har nylig valgt Zaptec som ladeløsning på seks ulike ladeplasser rundt om i byen.

Som elbileier i Bergen kan du nå lade bilen din på Tollbodallmenningen, Professor Hansteensgate, Thormøhlensgate, Welhavens Gate og i Nordnes Parkeringshus. I tillegg er systemet brukt på Norges første mobilpunkt, Møllendal, i tillegg til mobilpunkter på flere av de nevnte lokasjonene.

Lars Ove Kvalbein, Rådgiver for mobilitet i Bergen Kommune sier at de valgte systemet på grunn av fleksibiliteten – muligheten for ulike tilgangsløsninger, gode løsninger for oppsett og kontroll via web, og ikke minst laststyring og fasebalansering, som er veldig viktig når vi installerer i eldre nett med begrenset kapasitet. Erfaringen så langt er veldig god, det er få feil, og all statistikken vi kan hente ut gir oss verdifull læring nå i en pilotfase.

For å bruke ladestasjonene som er offentlig i Bergen trenger du appen Bilkraft for å komme i gang. Les mer om mobilpunkter og bildelingsordningen her

Zaptecs ladesystem passer like bra på offentlige parkeringsplasser som hjemme i garasjen. Ladestasjonene er designet for å stå i tøffe omgivelser og skal tåle en både slag og hærverk. 

Relaterte artikler

Renault Norge velger Zaptec som sin ladeboks-aktør

Renault Norge velger Zaptec som sin ladeboks-aktør

Det er de strenge kravene til sikkerhet som gjør at Renault velger kun én ladeboks-aktør. -Vi ønsker å anbefale en ladeboks til våre kunder som vi kan gå gode for selv. Zaptec tikker av kravlisten vår, og det er blant annet de strenge kravene til sikkerhet som gjør at...

Få tilbud 

på ladeløsning i dag