ELbillading i Bedrift

Ladeløsningen for firmabiler, servicebiler og el-varebiler

Enkel løsning for lading på flere lokasjoner

Med transportbehovet i næringssammenheng er det behov for å lade ved byggeplassen, kontoret og privatbolig der både strømnett og -kapasitet varierer. Med vår unike og patenterte teknologi tilbyr vi én fullspekket ladestasjon som dynamisk tilpasser seg strømnettet, fordeler kapasitet til alle tilkoblede elbiler og automatisk styres og oppgraderes via skytjeneste.

Automatisert avregNing

Vi tilbyr et kostnadsfritt styringssystem for administrasjon og betaling. Den enkelte sjåfør identifiserer seg før hver ladeøkt og bedriften ser avregning for strømforbruket for hver ansatt i skytjenesten ZapCloud.

LES MER

Start nå, øk etter behov

Det er et konkurransefortrinn å tilby kundene dine miljøvennlige løsninger. Med våre ladesystemer er du raskt i gang med utslippsfrie el-varebiler som øker din konkurransekraft allerede nå. Det er enkelt å øke antall ladepunkter etterhvert som elbilparken vokser.

LES MER

Sikkerhet og enkelhet

Ladestasjonene må sikres mot vær, tyveri og repareres eller erstattes om uhellet er ute. Våre ladesystemer er godkjent ihht. ISO61851 standarden og festeanordningen er tyverisikker. Ladesystemene er utviklet med norske kvalitetskrav og våre installatører garanterer installasjon og support.

LES MER

Hundvåg og Storhaug hjemmebaserte tjenester kjører elbil

Hundvåg og Storhaug hjemmebaserte tjenester holder til i Stavanger. De gikk over til elbiler i tjenesten fra desember 2017. De har nå 27 elbiler i rullering for mellom to og fire ansatte i løpet av en dag. Elbilene er i drift fra 08:00 til 23:00 hver dag, og lades i pausen og over natten.

Søyler til ladestasjonen for enkel installasjon utendørs

ZapCharger Column Standard og ZapCharger Column Premium kommer i to varianter, Single og Twin. Med Single kan du ha en ladestasjon per søyle.

Ønsker du mer fleksibilitet, vil Twin søylen tillate deg å montere to ladestasjoner per søyle.

FÅ TILBUD PÅ LADELØSNING

kontakt ossfinn forhandler

Pin It on Pinterest