Zaptec Go

Vår prisvinnende hjemmelader er like vakker og minimalistisk på utsiden, som den er smart på innsiden. Med Eco Mode kan du lade bilen automatisk når strømprisen er på sitt laveste, uansett strømselskap.

Zaptec Go kombinerer banebrytende teknologi, funksjonalisme og sikkerhet. Kommer i seks diskre og moderne farger som sørger for at den blir et smykke på veggen, uansett omgivelser.

Zaptec Go Charging Station
Zaptec Pro Front

Zaptec Pro

Patentert teknologi for dynamisk fasebalansering. Enkel installasjon. Plug & Charge. Over-the-air-oppdateringer. 5 års garanti. Fullstendig kontroll og oversikt over ladeøktene.

Ja, nå høres vi kanskje litt skrytete ut, men Zaptec Pro er virkelig den smarteste og mest fleksible ladeløsningen på markedet for borettslag, sameier og store parkeringsanlegg.

Kom trygt frem, hver gang

Hos Zaptec er vi like opptatt av sikkerhet som av elektrisk kraft. Zaptec er ledende i elbil-lademarkedet når det gjelder sikkerhet, og vi er sertifisert med de høyeste sikkerhetsstandardene.

NAF logo best i test Zaptec

Siste nytt

Finn ut hvor vi er på vei

Bli med til fabrikken vår!

Bli med til fabrikken vår!

Bli med inn til vår produksjonspartner Westcontrol, hvor arbeiderne har fått kjenne pulsen stige på grunn av den økte etterspørselen av elbilladere.

Zaptec og sikkerhetskrav

Zaptec og sikkerhetskrav

De siste dagene har vi fått mange spørsmål om hvordan Zaptecs ladebokser oppfyller og dokumenterer sikkerhetskrav i henhold til produkt- og installasjonsstandarder. Her kan du lese om de viktigste sikkerhetsaspektene ved Zaptec Pro og Zaptec Go.

Zaptecs CEO: Mannen som introduserte Tesla til nordmenn

Zaptecs CEO: Mannen som introduserte Tesla til nordmenn

Med sin brede bakgrunn fra Tesla og e-mobilitetsbransjen, er Zaptec sin nye CEO, Peter Bardenfleth-Hansen, klar til å styrke Zaptec sin posisjon som en ledende aktør innenfor ladeløsninger for elbil, både i Norge, Europa og i resten av verden. Peter Bardenfleth-Hansen...